​📱 98 94 15 95

​✉ hems@mail.dk

 

ATEX certificerede​ kræver særlige kompetencer

Hos Hirtshals El-Motorservice ApS er vi blevet certificeret af engelske Sira Certification efter IEC/EN 60079-19. Det betyder at vi udfører arbejde på blandt andet ATEX certificerede elmotorer i henhold til nævnte standard. Standarden giver retningslinjer for service, reparation og renovering af udstyr, der opererer i eksplosive omgivelser. Det er interessant for en bred vifte af virksomheder – men nok i særdeleshed offshore, olie- og gasindustrien. Inden for trævare- og biogas industrien vil ATEX og EX udstyr også være yderst relevant.

​Det er netop kun kvalificeret mandskab, som må udføre reparationer på ATEX og EX udstyr samt installationer. Den kvalificerede person skal blandt andet have kendskab til beskyttelses-metoder, område-klassifikation samt installationspraksis.

Vi er en af de få danske virksomheder med IECEX certifikat​

Vi er den ene af kun tre virksomheder i Danmark, der har officiel godkendelse til at foretage servicearbejde på for eksempel ATEX certificerede elmotorer. Det betyder, at vi kan servicere, reparere og renovere udstyr, der ellers kun kan serviceres på producentens egen fabrik. Det er utrolig relevant for vores kunder, at eventuelle reparationer kan laves hurtigt, lokalt og efter forskrifterne – og det behov har vi mulighed for at imødekomme i Hirtshals.​

​​Vi er specialiseret i omvikling af ATEX og EX elmotorer og vi kan derfor tilbyde omvikling og overhaling af elmotorer af typerne:

Ex-d, Ex-e, Ex-de, Ex-t og Ex-n.

Se vores IECEx-certifikat her.​​

Kontakt vores erfarne medarbejdere for yderligere info:

Anders Hansen mobil:

Thomas Jensen mobil:

Adresseoplysninger

Cort Adelersvej 2-4
DK-9850 Hirtshals

Find vej med Google Maps

CVR: 15143975

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 94 15 95
Fax: 98 94 42 99

E-mail: hems@mail.dk

Vi er medlem af​