Vores produkter

Reparation af pumper – god kvalitet og højt serviceniveau

Hos Hirtshals El-Motorservice ApS er vi blevet certificeret af engelske Sira Certification efter IEC/EN 60079-19. Det betyder at vi udfører arbejde på blandt andet elmotorer i henhold til nævnte standard.

Standarden giver retningslinjer for service, reparation og renovering af udstyr, der opererer i eksplosive omgivelser. Det er interessant for en bred vifte af virksomheder – men i særdeleshed offshore, olie- og gasindustrien. Inden for trævare- og biogasindustrien er ATEX- og EX-udstyr også yderst relevant.

​Det er netop kun særligt kvalificeret mandskab, som må udføre reparationer på ATEX- og EX-udstyr samt installationer. Den kvalificerede person skal blandt andet have kendskab til beskyttelses-metoder, område-klassifikation samt installationspraksis.

En af de få danske virksomheder med IECEX-certifikat​

Vi er den ene af kun tre virksomheder i Danmark, der har officiel godkendelse til at foretage servicearbejde på eksempelvis ATEX-certificerede elmotorer.

ATEX-certificeringen betyder, at vi kan servicere, reparere og renovere udstyr, der ellers kun kan serviceres på producentens egen fabrik.

​Det er meget relevant for vores kunder, at eventuelle reparationer kan laves hurtigt, lokalt og efter forskrifterne – og det behov har vi mulighed for at imødekomme i Hirtshals.​

​​Vi er specialiseret i omvikling af ATEX- og EX-elmotorer og kan derfor tilbyde omvikling og overhaling af elmotorer af typerne: Ex-d, Ex-e, Ex-de, Ex-t og Ex-n.

Se vores IECEx-certifikat her​.​

Du kan også kontakte en af vores erfarne medarbejdere direkte for yderligere information:

Thomas Jensen

Anders Hansen

Hirtshals El-Moterservice ApS

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Kontaktoplysninger

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS

Cort Adelersvej 2-4, Østhavnen

9850 Hirtshals

Klik for rutevejledning


Telefon: +45 98 94 15 95

E-mail: flemming@elmotorservice.dk