Vores produkter

Dykpumper til alle opgaver

Har du oplevet, at din kælder står i vand efter skybrud? Eller har du problemer med vand i bunden af dit skib? Så bør du få installeret en dykpumpe. Her hos Hirtshals El-Motorservice ApS har vi stor erfaring med installation og reparation af dykpumper hos forskellige kunder.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi løse forskellige opgaver med diverse former for pumper, fx dykpumper.

Fra vores værksted i Nordjylland hjælper vi kunder fra områderne omkring Hjørring, Skagen og Frederikshavn. Hvis du bor et andet sted i Danmark og har brug for installation og service af en dykpumpe, så kommer vi dog gerne ud til dig.

Få vand væk fra uønskede steder ved hjælp af dykpumper

Vi leverer ligeledes dykpumper fra JET-pumper-serien, som er en række pumper, der kan pumpe under vand. Formålet er at pumpe vand væk fra uønskede områder. 

Det kan eksempelvis være i bunden af et skib eller i en kælder. Uanset hvad er du garanteret en effektiv pumpe, som er let at anvende.​

Her hos os kan du forvente høj kvalitet til gode priser hver gang. Vores løsninger er altid solide og holdbare. Vi rådgiver altid kunden mod det bedste valg for de pågældende ønsker og behov, så du bliver 100% tilfreds med resultatet. Du kan med fordel kontakte os, hvis du har problemer med vand på diverse uønskede områder.

Kontakt os i dag for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvorvidt dykpumper kan være den rette løsning for dig eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med en billig pris samt professionel viden. Vi kan kontaktes på telefon: +45 98 94 15 95 eller på e-mail: flemming@elmotorservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!​​

Hirtshals El-Moterservice ApS

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Kontaktoplysninger

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS

Cort Adelersvej 2-4, Østhavnen

9850 Hirtshals

Klik for rutevejledning


Telefon: +45 98 94 15 95

E-mail: flemming@elmotorservice.dk