Eksisteret siden 1962

Døgntelefon alle årets dage

Kvalitet og tillid i fokus

værksted med speciale i elektro-mekanik

​Hos Hirtshals El-Motorservice ApS har vi et stort elektro-værksted, hvor vi servicerer, fejlfinder, reparerer og sælger alle typer generatorer – herunder skibsgeneratorer. Vi udfører normalt arbejdet på værkstedet, men kommer også gerne ud til dig, hvis du foretrækker det.​

Et af vores specialområder er at omvikle elmotorer og generatorer. I de fleste tilfælde kan det nemlig bedre betale sig at få foretaget en omvikling frem for at investere i en ny elektro-motor eller generator.

Vi fejlfinder, renoverer og reparerer generatorer maritimt – ligesom vi også har kunder inden for kraftværker og biogasværker. Derudover reparerer vi pumper og klargør nye pumper fra blandt andet MAPEX, som vi er hovedforhandler af i Danmark.

Derudover har vi en stor udbrænderovn (2300 x 1800 x 1800 millimeter) til udbrænding af lak og isolation på omvikling i generatoren og elektro-motoren. Ovnen betyder, at vi er i stand til at reparere meget store enheder, hvilket kan medføre både økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Ovnen er endvidere miljøgodkendt.​

Kontakt os for at høre mere om elektromekanik

Du er altid velkommen til at kontakte vores elektromekanikere, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have os til at kigge på din generator eller elektro-motor. Vi er desuden forhandlere af pumper, elektro-motorer og ventilatorer.

Du kan ringe til os på telefon +45 98 94 15 95 eller skrive til os på e-mail-adressen hems@mail.dk for mere information.​ Vi ser frem til at høre fra dig.

Elektromekanik og skibsinstallationer

Vi tilbyder arbejde inden for elektromekanik og service. Vi kan blandt andet oprette generatorer, elektro-motorer og pumper med avanceret laseropretningsudstyr.

Ved korrekt opretning forøges levetiden på lejer, koblinger m.m. Derudover minimeres tab på grund af varmeudvikling i kobling og lejer, så der opnås en bedre virkningsgrad.

Den ideelle opretning er, når de to maskiners centerlinje er på nøjagtig samme linje. Dette udmåles med 1/100 millimeters nøjagtighed, og lasercomputeren angiver, hvor meget maskinerne skal flyttes i forhold til hinanden.​​

Direkte numre til vores elektromekanikere​​

Thomas Jensen

Kim Skovbo

Anders Hansen

Om os

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Almindelige betingelser for reparation

Almindelige betingelser for vedligeholdelse

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS  |  Tlf.: +45 98 94 15 95  |  E-mail: hems@mail.dk  |   CVR: 15143975
​Cort Adelersvej 2-4, 9850 Hirtshals
Klik for rutevejledning