​📱 98 94 15 95

​✉ hems@mail.dk

 

Elmotor- og generatorservice kræver mange års erfaring

- erfaring som vi har hos​ Hirtshals El-Motorservice ApS

Hirtshals El-Motorservice har eksisteret siden 1962 og har gennem årene tilegnet os ​en dybdegående viden omkring netop servicering af din generator eller elmotor. 

Når din generator eller elmotor forlader vores værksted efter for eksempel omvikling, lejeskifte, rensning, lakering og ovntørring, fremstår den som ny og er klar til mange års brug igen. 

Vi har udstyr som kan klare selv de helt store enheder. Herunder kan nævnes en meget stor udbrænderovn, stor løftekapacitet og vores nye VPI anlæg. Derfor spænder vores arbejdsområde fra de helt små fiskerbåde og op til store internationale virksomheder.

Renovering af din gamle elmotor kan ​være billigst

Ofte er det en billigere og hurtigere løsning at få den gamle generator eller elmotor renoveret - men vi sælger naturligvis også gerne en ny generator eller elmotor. Vi er forhandlere af blandt andet Stamford, Leroy Somer, ABB og Siemens. Din nye elmotor kan for eksempel være en VEM, ABB, Siemens eller en DM Motors. Alle leverandører, som vi har samarbejdet med i årtier og som leverer produkter af samme høje kvalitet som vi selv. 

Kontakt os på telefon +45 98 94 15 95 eller send en mail til hems@mail.dk så finder vi frem til den mest fordelagtige løsning for dig. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre lidt mere om vores elmotor- og generatorservice.

Adresseoplysninger

Cort Adelersvej 2-4
DK-9850 Hirtshals

CVR: 15143975

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 94 15 95
Fax: 98 94 42 99

E-mail: hems@mail.dk