Eksisteret siden 1962

Døgntelefon alle årets dage

Kvalitet og tillid i fokus

Renovering af elmotor – værksted med speciale i elektromekanik

​Hos Hirtshals El-Motorservice ApS har vi et stort elektroværksted, hvor vi servicerer, fejlfinder, reparerer og sælger alle typer generatorer – herunder skibsgeneratorer. Vi udfører normalt arbejdet på værkstedet, men vi kommer også gerne ud til dig, uanset hvor henne du bor i Danmark.

Et af vores specialområder er renovering af elmotor og generator. I de fleste tilfælde kan det nemlig bedre betale sig at få foretaget en renovering af elmotor frem for at investere i en ny elektromotor eller generator. Vi fejlfinder, renoverer og reparerer generatorer maritimt – ligesom vi også har kunder inden for kraftværker og biogasværker. Derudover reparerer vi pumper og klargør nye pumper fra blandt andet MAPEX, som vi er hovedforhandler af i Danmark.

Vi har desuden en stor udbrænderovn (2300 x 1800 x 1800 millimeter) til udbrænding af lak og isolation på omvikling i generatoren og elektromotoren. Ovnen betyder, at vi er i stand til at reparere meget store enheder, hvilket kan medføre både økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder. Ovnen er tilmed miljøgodkendt.

 Den ideelle opretning er, når de to maskiners centerlinje er på nøjagtig samme linje. Dette udmåles med 1/100 millimeters nøjagtighed, og lasercomputeren angiver, hvor meget maskinerne skal flyttes i forhold til hinanden.

Kontakt os for at høre mere om renovering af elmotor

Du er altid velkommen til at kontakte vores elektromekanikere, hvis du har spørgsmål omkring renovering af elmotor, eller hvis du gerne vil have os til at kigge på din generator eller elektromotor. Vi er desuden forhandlere af pumper, elektromotorer og ventilatorer.

Du kan ringe til os på telefon +45 98 94 15 95 eller skrive til os på e-mailadressen flemming@elmotorservice.dk for mere information. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Elektromekanik og skibsinstallationer

Vi tilbyder arbejde inden for elektromekanik og service. Vi kan blandt andet oprette generatorer, elektromotorer og pumper med avanceret laseropretningsudstyr. Ved korrekt opretning forøges levetiden på lejer, koblinger m.m. 

Derudover minimeres tab på grund af varmeudvikling i kobling og lejer, så der opnås en bedre virkningsgrad. 

Direkte numre til vores elektromekanikere​​

Thomas Jensen

Kim Skovbo

Anders Hansen

Om os

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Almindelige betingelser for reparation

Almindelige betingelser for vedligeholdelse

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS  |  Tlf.: +45 98 94 15 95  |  E-mail: flemming@elmotorservice.dk | CVR: 15143975

​Cort Adelersvej 2-4, 9850 Hirtshals
Klik for rutevejledning