Vores produkter

Reparation af pumper – god kvalitet og højt serviceniveau

​Skal du have repareret en pumpe? Eller måske overvejer du at købe en splinterny en af slagsen? Hos Hirtshals El-Motorservice er vi eneforhandler af MAPEX-pumper i Danmark, men vi forhandler blandt andet også Grundfos-pumper til fair priser og høj kvalitet.

Fra vores værksted i det nordjyske hjælper vi kunder fra hele området, herunder Frederikshavn, Hjørring og Skagen, med salg, service og reparation af pumper.

Pumper til alle slags formål

Vi sælger selvfølgelig gerne nye pumper, men udfører også reparation af pumper, herunder typer såsom:​

Dykpumper

Centrifugalpumper

Cirkulationspumper

Højtrykspumper

Brandpumper

Og mange flere

Eneforhandler i Danmark af MAPEX-pumper

Vi gør især lidt ekstra ud af vores pumper, da vi lige siden 1987 været hovedforhandler af de norske kvalitets jet-pumper af fabrikatet MAPEX – centrifugalpumper fremstillet i syrefast stål. Vi har tilmed vores eget specialværksted, hvor vi både står for reparation af pumper og samler de nye MAPEX-pumper.

MAPEX JET-pumper er en serie pumper, som er i stand til at fungere effektivt under vanskelige forhold. Pumperne dækker et bredt anvendelsesområde. 

​Den centrifugale virkning opnås ved hjælp af et særligt udformet løbehjul, og de bøjede vinger giver pumpen en effektiv udtømning af forurenede væsker.

​MAPEX JET-pumper har ingen sidekanaler i pumpehuset eller løbehjulet. Løbehjulet sidder fast på løbehjulsakslen og roterer frit i pumpehuset. Derved kan faste partikler passere ud mellem løbehusets vinger. Indsugningsporten ligger centralt og udtømningsporten tangentielt til løbehjulet. Begge porte har samme diameter.

Hør mere om reparation af pumper

Pumper til dyk, centrifugal, cirkulation, højtryk og brand – mulighederne er mange hos os, uanset om du vil købe en pumpe fra ny, eller du har brug for hjælp til reparation af pumper. Har du behov for at vide mere, så kontakt os endelig på telefon +45 98 94 15 95, send en mail til flemming@elmotorservice.dk eller benyt vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt.​​

Hirtshals El-Moterservice ApS

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Kontaktoplysninger

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS

Cort Adelersvej 2-4, Østhavnen

9850 Hirtshals

Klik for rutevejledning


Telefon: +45 98 94 15 95

E-mail: flemming@elmotorservice.dk