​📱 98 94 15 95

​✉ hems@mail.dk

 

Vindenergi​ og omvikling af vindmøllegeneratorer

Hos Hirtshals El-Motorservice ApS arbejder vi også inden for vindenergi. 

Vi tilbyder renovering samt omvikling af vindmøllegeneratorer. Netop omvikling er et af vores specialområder. Det viser sig ofte, at det bedre betaler sig – og er hurtigere – at få foretaget en ny omvikling frem for at investere i en ny vindmøllegenerator.

Lakeringsmetoder til vindenergi

Vi har Danmarks største vacuumimprægneringslak-kar (VPI lakering). Vi kan derfor tilbyde lakering af enheder med en diameter på op til 2,5 m samt en højde på op til 3,6 m. En sådan lakering både forlænger levetiden, men styrker også isoleringsegenskaberne hos enheden. De mekaniske vibrationer i vindmøllegeneratoren formindskes og det samme gør støjniveauet.

​Lakeringsmetoden er meget anvendt inden for vindenergi og efterspørges ofte i forbindelse med en omvikling.

Stor brændeovn til vindenergi og lakering

Vi har en stor udbrænderovn (2300 x 1800 x 1800 mm) til udbrænding af lak og isolation på omviklinger i vindmøllegeneratorer og motorer. Ovnen betyder, at vi er i stand til at reparere meget store enheder, hvilket kan medføre både økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder, både i Hirtshals, men også resten af Danmark samt udland.

Ovnen er endvidere miljøgodkendt​, hvilket går godt i spænd med filosofien bag vindenergi.

Du skal være velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om vores evner inden for vindenergi. Du kan kontakte os på e-mail hems@mail.dk, på telefon +45 98 94 15 95 eller en af vore specialiserede teknikere på nedenstående telefonnumre.

Kim Skovbo mobil:

Thomas Jensen mobil:

Adresseoplysninger

Cort Adelersvej 2-4
DK-9850 Hirtshals

Find vej med Google Maps

CVR: 15143975

Kontaktoplysninger

Telefon: 98 94 15 95
Fax: 98 94 42 99

E-mail: hems@mail.dk

Vi er medlem af​