Vores produkter

Vindenergi​ og omvikling af vindmølle-generatorer

Hos Hirtshals El-Motorservice ApS arbejder vi også inden for vindenergi i form af renovering samt omvikling af vindmøllegeneratorer.

​Netop omvikling er et af vores specialområder. Det viser sig nemlig ofte, at det bedre kan betale sig – og er hurtigere – at få foretaget en ny omvikling frem for at investere i en ny vindmøllegenerator.

Lakeringsmetoder til vindenergi

Vi har Danmarks største vacuumimprægneringslak-kar (VPI-lakering). Vi kan derfor tilbyde lakering af enheder med en diameter på op til 2,5 m samt en højde på op til 3,6 m.

En sådan lakering forlænger levetiden og styrker samtidig isoleringsegenskaberne hos enheden. De mekaniske vibrationer i vindmøllegeneratoren formindskes, og det samme gør støjniveauet.

​Lakeringsmetoden er meget anvendt inden for vindenergi og efterspørges ofte i forbindelse med en omvikling.

Stor brændeovn til vindenergi og lakering

Vi har en stor udbrænderovn (2300 x 1800 x 1800 mm) til udbrænding af lak og isolation på omviklinger i vindmøllegeneratorer og motorer. Ovnen betyder, at vi er i stand til at reparere meget store enheder, hvilket kan medføre både økonomiske og tidsmæssige besparelser for vores kunder i Hirtshals, men også resten af Danmark samt udland.

​Ovnen er endvidere miljøgodkendt​, hvilket går godt i spænd med filosofien bag vindenergi.

​Direkte numre til spørgsmål vedr. vindenergi

Kim Skovbo

Thomas Jensen

Kontakt os i dag

​Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores evner inden for vindenergi. Du kan kontakte os på e-mail flemming@elmotorservice.dk, på telefon +45 98 94 15 95 eller ringe direkte til en af vores specialiserede teknikere på nedenstående telefonnumre.

Hirtshals El-Moterservice ApS

Hirtshals El-Moterservice ApS er stiftet i 1962. Vi sikrer altid, at vores produkter og ydelser er i højeste kvalitet. Vi lægger også altid vægt på, at du som kunde kan have fuld tillid til, at aftaler og leveringstider overholdes.​

Kontaktoplysninger

HIRTSHALS EL-MOTORSERVICE ApS

Cort Adelersvej 2-4, Østhavnen

9850 Hirtshals

Klik for rutevejledning


Telefon: +45 98 94 15 95

E-mail: flemming@elmotorservice.dk